Groepsactiviteiten.

De Lourdesgroep Almelo organiseerd verschillende groepsactiviteiten om geld in te zamelen om hier mensen van mee te kunnen nemen op bedevaart naar Lourdes. Dit doen ze op verschillende manieren en daarvan hieronder een overzicht. Om deze activiteiten te kunnen realiseren maken we gebruik van verschillende soorten sponsoren en schenkingen, hiervoor zijn we zeer dankbaar.

Kledinginzameling

Elke zaterdag is er een kledinginzameling van 10.00 tot 12.00 uur bij de St. Josephkerk aan de St. Josephstraat te Almelo. De opbrengst stelt ons in staat om mensen mee te kunnen nemen naar Lourdes.

Bent u niet in staat de kleding te brengen maar wilt u wel bijdragen?

Neemt u dan contact op met:
Ida Middelkamp 06-12512827 of naar Riny Heubach 06-50956152.
Zij zullen er voor zorgen dat uw donatie wordt opgehaald.

Paasbingo

Jaarlijks organiseren wij met Pasen een gezellige bingo avond. Tijdens deze avond kunnen de deelnemers strijden om de mooiste prijzen!

De opbrengsten worden ingezet om mensen mee te kunnen nemen naar Lourdes.

I.v.m. het coronavirus is het niet bekend wanneer de paasbingo dit jaar plaatsvindt.

Details:
Om 19.00 uur gaat de zaal open in `t Saam, bij de St.-Jozefkerk.
De bingo begint om 19.30 uur.


De kosten:
bingoplankjes € 3,00 per stuk en 2 voor € 5,00.
Voor drinken e.d. kun je muntjes kopen, € 1,00 per stuk.


Graag zien we jullie hier met vrienden en familie om deze avond weer tot een feestje te maken!

PlantjesverkooP EN MEER

Met de Koningsdag worden er jaarlijks plantjes verkocht voor en door de Lourdesgroep Almelo.Tevens professioneel eet- en drankbuffet.

Koningsdag jaar 2020 is door de Gemeente geannuleerd en we hebben uiteindelijk besloten dit jaar geen plantjes op te halen en te verkopen, ook niet op een alternatieve manier welke we nog overwogen hebben. Jammer ook voor onze 'vaste afnemers' doch door de ontstane overmachtsituatie is en kan het niet anders, onze welgemeende verontschuldigingen ervoor. Hopelijk kan Koningsdag in Almelo in 2021 weer ouderwets en door ons en voor u ingevuld worden middels plantjesverkoop, verzorgen van eet- en drankbuffet en meer.

Wellicht dat in september a.s. er een mogelijkheid komt om Chrysanten op te halen en te verkopen en mogelijk kunnen ook andere acties dit jaar nog plaatsvinden. U zult tijdig ook via deze site geïnformeerd worden hierover.

De paasbroden-actie is perfect verlopen en er is gehandeld naar de richtlijnen. Bij deze hartelijk dank voor de afnemers van de paasbroden.

Reanimatie / AED Cursus

De reanimatie cursus is een belangrijk onderdeel voor de vrijwiligers van de Lourdesgroep Almelo. Het is heel mooi meegenomen als de vrijwiligers deze cursus volgen en onderhouden. Om de twéé jaar is er een herhalings avond om bij te blijven wat er van je verwacht wordt in een dergelijke situatie. Deze avond zit vol met motivatie/plezier en zeker humor.